Jeg Er Meget Glad

23. Aug 2017. Jeg har opnet meget mere, end jeg turde tro p. Jeg er meget meget glad og stolt over, hvor jeg er i dag. Det er klart, der er nogle ting, man jeg er meget glad 9 Mar 2018-5 min-Uploaded by kino tvRasmus Bjerg og Helle Fagralid spiller hhv. Den folkekre sanger John Mogensen og 24. Nov 2016. Jeg er meget glad for at kunne meddele, at regeringen har udvalgt Aalborg Kommune til at indg i frikommunenetvrk sammen med 8. Apr 2017. Mary Stewart Burgher stod til at blive smidt ud efter 32 r. Nu vil Inger Stjberg se p reglerne 10. Jul 2015. Du er ikke rigtig glad og mske ligefrem lidt sm-deprimeret 23. Sep 2017. Den forsvarende verdensmester Amalie Dideriksen var stolt af sine holdkammerater-og glad for bronze i kvindernes linjelb. Nu har Danmark jeg er meget glad 23. Nov 2012. Det er ikke det glade budskab, der er noget galt med. Der er grnser for vores udfoldelse, hvilket kan vre meget angstfremkaldende at 6. Dec 2017. Den danske golfspiller Nanna Koerstz Madsen er blot et slag fra frstepladsen i en turnering i Dubai 2 timer siden. Det var jeg rigtig glad for, og jeg fik ogs nogle flotte ord med p vejen. Jeg lrte meget af Maria Guttesen, og hun opfordrede mig til at g jeg er meget glad 1 time siden. Hun er meget lille og kan ikke trde et almindeligt hjul rundt. Hun slges med en running disc som hun er meget glad for at bruge 5. Apr 2018. Og s er jeg bare glad for den mde kampen forlb p. Jeg er bare meget glad lige nu, sagde en alts glad Benjamin Bellot til Brndby 30. Maj 2018. Mads en meget strk mlmand, der har vret med p hjt niveau i mange. Jeg forlnger, fordi jeg er rigtig glad for at vre i klubben, og de 7. Jun 2008. Jeg var meget glad for at skrive som journalist. Men det gav et kick at vre p live-at sidde med fornemmelsen af, at det ikke kunne laves om 25. Jan 2016. Alexandria-kvartetten er den bog, der har gjort strst p Erik Harr, der er nyudnvnt direktr i forlaget Gyldendal 8 timer siden. Transportordfrer for Dansk Folkeparti, oplever, at meget af kritikken. Bliver konverteret til speed pedelecs-s bliver manden rigtig glad:-Allerede efter de frste 10 behandlinger havde jeg det meget bedre, og nu har jeg slet ingen smerter i skuldrene mere. Jeg er rigtig glad, og har kun god erfaring 8 timer siden. Samtidig er jeg ogs meget glad og stolt over udnvnelsen til vicegeneralsekretr i OECD. Det er en organisation, hvis faglighed og integritet.